Wegwijs op de campus

 In dit filmpje leggen we uit hoe het routesysteem op de UZ-campus werkt. 

 


Hoe werkt het routesysteem?

De hoofdingangen van de gebouwen hebben een ingangnummer. Die ingangnummers staan op grote borden ter hoogte van elk gebouw. Ze komen ook terug op het campusplan en in de wegwijsfolderIn de gebouwen zelf werken we met routenummers die u naar de juiste aanmeldbalie of wachtruimte leiden.

Verspreid over de campus staan wegwijzers naar de hoofdingangen (ingangnummers) en naar het centrale parkeergebouw en borden met het campusplan. Aan de uitgang van elk gebouw vindt u ook een overzicht van de andere ingang- en routenummers.

Aan de tramhalte vindt u een tactiel bord. Dat is te bereiken via de blindengeleidingstegels. Mensen met een visuele beperking kunnen het bord gebruiken om zich te oriënteren op de campus. 

 Routenummers aan uitgang Kinderziekenhuis

Routenummers in gang Kinderziekenhuis Routenummers en bord aan de liften in het KinderziekenhuisAankomstbord in het Kinderziekenhuis 

​Wat betekent dit voor u?

 • Op uw afspraakbrief vindt u voortaan een ingang- en routenummer voor uw plaats van afspraak.
 • Komt u voor een raadpleging, dagopname of opname, dan moet u zich eerst inschrijven aan een van de centrale aanmeldzuilen. Die staan op vier locaties en zijn te bereiken via ingang 50 (gebouw K1), ingang 12 (gebouw K12), ingang 10 (Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth) en ingang 25 (gebouw P8).
  Na inschrijving voor een raadpleging krijgt u een ticket met het ingangnummer en het routenummer (voor gebouwen die nog geen routenummers hebben, staan wel nog gebouwnaam en verdieping vermeld) waar de raadpleging plaatsvindt.

  Ticket met ingang- en routenummer
 • De inschrijving voor een (dag)opname voltooien kan niet via de aanmeldzuil. U wordt daarvoor naar een medewerkers aan de aanmeld- en inschrijfbalie verwezen.
 • Heb u meerdere afspraken op een dag, dan hoeft u zich slechts één keer aan de aanmeldzuilen in te schrijven. U ontvangt dan bij de inschrijving alle tickets die u nodig hebt.

Ingangnummers per dienst

In de Wegwijsfolder vindt u voor elke medische dienst:

 • het ingangnummer van de aanmeldzuil
 • het ingangnummer van de dienst of afdeling
 • het bestaande routenummer (of gebouwnaam en verdieping)
 • het centrale telefoonnummer 

Info

Vragen? Contacteer dan de dienst of afdeling waar u in behandeling bent.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 3-9-2020 14:54.