Hoe kom ik te weten hoe laat mijn kind wordt opgenomen?

​U wordt gebeld

Het CDZ streeft ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Daarom zal een medewerker van het CDZ u bellen om het precieze tijdstip van opname door te geven. Dat gebeurt op de werkdag die voorafgaat aan de dag van opname. Anders gezegd: als uw kind op maandag opgenomen wordt, bellen we u op vrijdag.

Bezorg ons uw juiste telefoonnummer

Daarom is het belangrijk dat wij uw juiste telefoonnummer of gsm-nummer hebben. Voor alle zekerheid kunt u het juiste nummer waarop we u kunnen bereiken, mailen naar chir.dagziekenhuis@uzgent.be.

Hou rekening met een wachttijd

Als een andere patiënt onverwachts niet of te laat komt, kan uw kind vroeger geopereerd worden. Daarom houdt het afgesproken uur wat speelruimte in. Zo kunnen we verschuivingen in de operatieplanning soepel opvangen. Hou daarom rekening met een wachttijd van gemiddeld twee uur na aanmelding in het Chirurgisch dagziekenhuis (denk aan de wachttijden op een luchthaven).

Vertraging?

Waarschuw ons in elk geval als uw kind door ziekte of andere omstandigheden niet kan komen of als u vertraging oploopt (bv. door een file). U kunt het Chirurgisch dagziekenhuis overdag bellen op het nummer 09 332 53 84.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-10-2018 18:35.

Locatie

Ingang 56

Route 560