Inschrijven en aanmelden

Schrijf vooraf inInschrijfloket

Elke patiënt van het UZ Gent moet worden ingeschreven aan het centrale onthaal. Aan de patiënt wordt dan een uniek patiëntennummer toegekend.

Ga minimaal een halfuur voor uw eerste afspraak naar het centrale onthaal op het gelijkvloers van ingang 12 (gebouw K12) of van ingang 50 (gebouw K1-K2) om uw kind in te schrijven.

Wanneer niet?

Kreeg uw kind al een patiëntennummer en zijn er geen wijzigingen in de persoonsgegevens – adres, telefoonnummer, huisarts, … - sinds uw laatste bezoek, dan mag u zich meteen aanmelden bij de polikliniek in het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis (ingang 10 (gebouw K12D)).

Aanmelden bij de polikliniek

In afwachting van de raadpleging voor uw kind, neemt u plaats in de wachtzaal op het gelijkvloers van het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis, halverwege de gang. Neem daar een volgnummer en hou de Kids-ID, identiteitskaart of ISI+kaart bij de hand. Wanneer u aan de beurt bent, zal de onthaalmedewerker uw gegevens controleren en u elektronisch aanmelden voor de raadpleging.

Loket polikliniek 

Even wachten?

We proberen de wachttijden te beperken en streven ernaar dat alle patiënten de arts op het afgesproken tijdstip kunnen zien. Toch kan het zijn dat u even moet wachten. Wachttijden zijn immers niet altijd te voorkomen , bijvoorbeeld bij een spoedgeval of wanneer en onderzoek langer duurt dan gepland.

Wachtzaal polikliniek 

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-10-2018 18:35.

Afspraak maken

09 332 24 30

Locatie

Ingang 10

Route 1005