COVID-19: maatregelen met betrekking tot uw behandeling 

Uw behandeling en psychosociaal welzijn liggen ons nauw aan het hart. Daarom neemt het Kankercentrum een aantal maatregelen om u zo goed mogelijk te blijven behandelen en verzorgen tijdens de COVID-19-pandemie.

Telefonische consultaties

Uw vragen en bezorgdheden bespreken we zoveel mogelijk via telefonische consultaties. Als het om medische redenen niet anders kan, vragen we u om toch naar het ziekenhuis te komen. We nemen dan de nodige maatregelen om het besmettingsrisico maximaal te beperken.

Evaluatie van dringendheid

Onze artsen evalueren voortdurend alle oncologische ingrepen, behandelingen en consultaties. Wat niet dringend is, stellen we zoveel mogelijk uit. Zo willen we u beschermen. Uiteraard blijven we de nodige behandeling en opvolging voorzien.

Informatie over uw consultatie of behandeling

We doen er alles aan om u tijdig te informeren als u niet naar het ziekenhuis moet komen. Ontvangt u geen bericht vóór een geplande consultatie of start van een behandeling, dan  gaat die gewoon door zoals voorzien.

Vragen?

Hebben u of uw familieleden vragen over de oncologische zorg tijdens de coronacrisis, bel dan naar tel. 09 332 55 25 of mail naar kankercentrum@uzgent.be. De artsen, verpleegkundig consulenten, onco-psychologen en onco-diëtisten blijven beschikbaar. Ze staan u te woord of nemen snel contact met u op bij vragen. Aarzel zeker niet om ons te bellen of mailen.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 1-4-2020 09:57.