Welkom op de website van het Kankercentrum

COVID-19

Ook vandaag willen we u als kankerpatiënt de beste zorg bieden, met aandacht voor uw psychosociaal welzijn. Ons ziekenhuis is een veilige omgeving voor alle patiënten. Om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen besmetting met het coronavirus, hebben we de nodige maatregelen genomen. De geplande oncologische raadplegingen, behandelingen en ingrepen gaan voorlopig door

U kan zoals gewoonlijk uw vertrouwde contactpersonen bereiken voor psychosociale ondersteuning of medische vragen. Indien u nood hebt aan een gesprek of advies, kan er nog altijd een bezoek plaatsvinden op een veilige manier. Wij vragen u en uw bezoekers wel om zich strikt aan de maatregelen te houden om het besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden voor uw medepatiënten en alle hulpverleners in het ziekenhuis.


Het UZ Gent is een gespecialiseerd kankercentrum met een jarenlange ervaring. We behandelen zowel courante kankers als complexe of zeldzame tumoren. Elke patiënt wordt begeleid door een team van artsen, verpleegkundigen, verpleegkundig consulenten en specialisten, diëtisten, psychologen en sociaal werkers.

Dankzij nieuwe wetenschappelijke inzichten heeft het UZ Gent de voorbije tien jaar grote vooruitgang geboekt op het vlak van kankerdiagnostiek en -behandeling. Kankerpatiënten en hun familieleden kunnen ook rekenen op uitstekende zorg, ondersteuning en omkadering op maat.

  
  
Beschrijving
  
  
  
  
KankerKanker
KankerIn paginanavigatie
BehandelingenBehandelingen
BehandelingenIn paginanavigatie
ZorgZorg
ZorgIn paginanavigatie
Infosessies en documentatieInfosessies en documentatie
Infosessies en documentatieIn paginanavigatie
Welzijn en revalidatieWelzijn en revalidatie
Welzijn en revalidatieIn paginanavigatie
PreventiePreventie
PreventieIn paginanavigatie
Info voor verwijzersInfo voor verwijzers
Info voor verwijzersIn paginanavigatie
Onderzoek en opleidingOnderzoek en opleiding
Onderzoek en opleidingIn paginanavigatie
Over het KankercentrumOver het Kankercentrum
Over het KankercentrumIn paginanavigatie
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 26-3-2021 10:11.