Chirurgische behandelingen

U kunt bij de dienst Algemene en hepatobiliaire heelkunde terecht voor volgende chirurgische behandelingen:

Voor een doeltreffende behandeling is een goede samenwerking met alle betrokken specialismen essentieel: maag-, darm- en leverziekten, digestieve oncologie, radiotherapie, pathologische anatomie, radiologie en anderen. Daarom bespreken we elke patiƫnt op een multidisciplinair overleg om de beste behandelingsstrategie bepalen. We informeren uw huisarts en betrekken hem zo nodig bij de besluitvorming.

Pancreaschirurgie

Oncologische heelkunde

Kankerchirurgie is een van de speerpunten van onze dienst. We hebben er een ruime ervaring in opgebouwd.

Kanker is een ingrijpende ziekte. We vinden het belangrijk om u volledig en eerlijk te informeren over uw ziektetoestand. Een team van sociaal verpleegkundigen, psychologen, en voedingsdeskundigen zorgt ervoor dat u naast de medische zorg ook sociale en psychische ondersteuning krijgt.

Klinische studies

Een van de hoofdopdrachten van een universitair ziekenhuis is bijdragen aan de medische kennis via wetenschappelijk onderzoek. We kunnen u in dat kader vragen om deel te nemen aan een klinische studie. Dat geeft u de kans om behandeld te worden met de nieuwste behandelmethode die nog niet beschikbaar is in andere ziekenhuizen.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 12-7-2019 14:55.

Afspraak maken

09 332 95 00

Locatie

Ingang 12

Route 1325

Aanbevolen info