Oost-Vlaams Meerlingenregister

Het Oost-Vlaams Meerlingenregister houdt sinds 1964 gegevens bij van alle meerlingen die in Oost-Vlaanderen worden geboren. Alle Oost-Vlaamse materniteiten werken mee, meer dan 98 procent van de meervoudige geboortes wordt geregistreerd.

Het meerlingenregister promoot het wetenschappelijk onderzoek naar en voor meerlingen. Het is uniek in de wereld. Voor onderzoekers bevat het een schat aan informatie over meer dan 10.000 meerlingen.

  • Schrijf u in voor de jaarlijkse nieuwsbrief.
    Met het gratis infoblad willen we in contact blijven met de meerlingen. Het infoblad blijven maken en bezorgen kunnen we dankzij giften.

Steun het register

Het Fonds TWINS werd opgericht om fondsen te werven voor het meerlingenregister, initiatieven voor meerlingen te financieren en wetenschappelijk onderzoek naar meerlingen te promoten.

  • Raadpleeg de webpagina van Fonds TWINS.
  • Giften zijn welkom op rekeningnummer BE43 0018 8459 3701, met als mededeling 'fiscaal attest  WR/VRO/001'. Voor giften vanaf 40 euro voorzien we een fiscaal attest.
  • U kunt uw gift ook veilig online doen.
    Let wel: de toepassing om online te schenken werkt alleen via een recente browser zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox of Safari.

Vrijwilligers gezocht

Wil u ons graag helpen bij de organisatie van onze activiteiten? Laat het ons weten via twins@uzgent.be of op
tel. 09 332 29 14. Alle hulp is welkom!

UZGent_fonds twins_beeld website_1920x1080px.jpg


De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 3-12-2020 16:41.