Slideshow: in de kijker


De CoZo-app is beschikbaar via de Google en Apple Store.

Lees meer


Het UZ Gent en de UGent zullen de referentiecentra daarbij begeleiden.

Lees meer


Het UZ Gent is vlot bereikbaar. Op de campus maakt een routesysteem u wegwijs.

Lees meer

Orthopedie en Traumatologie 

De dienst Orthopedie en Traumatologie verhuist eind september naar ingang 74 (gebouw P6).

Komt u op raadpleging, gelieve u dan een halfuur vooraf in te schrijven aan de aanmeldzuilen bij ingang 50 (gebouw K1-K2). Vervolgens gaat u binnendoor naar de onthaalbalie van het atrium tussen P5 en P6 via routenummer 740.

Voorstelling

De dienst Orthopedie en Traumatologie van het UZ Gent houdt zich bezig met zowel de opvang, diagnostiek en behandeling als met de verzorging van ziekten en letsels van het bewegingsapparaat. Paramedici, verpleegkundigen, kinesitherapeuten en ergotherapeuten werken samen om de patiënten te begeleiden en de letsels te behandelen.
De dienst ontwikkelt nieuwe speerpunttherapieën op het gebied van locomotorische afwijkingen, prothesiologie en implantaten.

Missie

De dienst Orthopedie en Traumatologie wil diagnose, behandeling en verzorging bieden aan volwassenen en kinderen die beperkt zijn in het optimaal gebruik van hun bewegingsstelsel.
Daarbij wordt gestreefd naar hun maximale reïntegratie in de maatschappij, rekening houdend met persoonlijke factoren en omgevingsfactoren, en een maximale remming van degeneratieve processen.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 24-8-2016 12:02.

Dienst contacteren

09 332 22 51

Afspraak maken

09 332 22 51

Locatie

Ingang 74 (gebouw P5-P6)

Route 740