Intensieve zorg

De dienst Intensieve zorg behandelt alle patiënten met acute levensbedreigende aandoeningen. Ook na zware chirurgische ingrepen zoals hartchirurgie, worden patiënten op de dienst opgenomen.

Intensieve zorg geneeskunde in het UZ Gent is hooggespecialiseerd en erg technisch. Een daartoe speciaal opgeleid team van artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten en psychologen staat dag en nacht klaar om de patiënten topklinische zorg te bieden. Daarbij staat de patiënt altijd centraal en besteedt het IZ-team veel aandacht aan een goede communicatie met de patiënt en de familie.

Info voor artsenInfo voor bezoekers

Bent u tevreden over de kwaliteit van zorg?

Om de kwaliteit van onze zorgverlening voortdurend te kunnen optimaliseren, starten we een kwaliteitsbevraging over de zorg en dienstverlening op onze afdelingen.

Naasten van een patiënt - partner, familie, vriend(in) - die is opgenomen op een afdeling Intensieve zorg (IZ), kunnen vrijblijvend de vragenlijst invullen. Dat duurt ongeveer 5 minuten. 
De gegevens worden strikt vertrouwelijk verwerkt. Het al dan niet invullen van de vragenlijst heeft geen enkele invloed op de behandelrelatie met de zorgverleners van het UZ Gent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bo Van den Bulcke (tel. 09 332 20 95, bo.vandenbulcke@uzgent.be) of Tom Vanacker (tel. 09 332 58 76, tom.vanacker@uzgent.be).

Bedankt om uw stem te laten horen!

 

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-10-2018 18:35.