Slideshow: in de kijker

Dagopname en opname

U wil info over:

Dagopname

De dagopname voor ingrepen van de dienst Hoofd-, hals en maxillofaciale heelkunde bevindt in ingang 50, route 560 in het Chirurgisch dagziekenhuis.

Aanmelden

Op de dag voor de geplande ingreep laat een medewerker van het Chirurgisch dagziekenhuis u telefonisch weten om welk uur u precies wordt verwacht.

U meldt zich aan op het Chirurgisch dagziekenhuis. Vooraf inschrijven hoeft niet.

Contact Chirurgisch dagziekenhuis

Tel. 09 332 53 84
Op dat nummer kunt u in de postoperatieve fase ook terecht met vragen of problemen.
Het Chirurgisch dagziekenhuis is open van 7 tot 20 uur.
Meer info op de webpagina's van het Chirurgisch dagziekenhuis.

Opname en ontslag

Patiënten van de dienst Hoofd-, hals en maxillofaciale heelkunde die worden opgenomen, komen terecht op route 595, ingang 50 (gebouw K2).

Kamers

De verpleegafdeling beschikt over verschillende kamers: er zijn meerdere eenpersoons- en tweepersoonskamers en een zaal met vier bedden. Als u een afspraak maakt voor uw opname kunt u ook een kamerkeuze opgeven. Die wordt naar best vermogen gerespecteerd, afhankelijk van de beschikbare kamers.

De opname

Op de dag van de opname meldt u zich een kwartier voor het afgesproken uur aan bij de aanmeldzuilen op het gelijkvloers van ingang 50 (route 501). Daar volgt u de verdere instructies.
Daarna gaat u naar de derde verdieping. Daar meldt u zich aan bij het onthaal van de afdeling zelf. U wordt dan naar uw kamer begeleid.

Bezoek

Bezoekuren: doorlopend van 14.30 tot 20 uur.

Familieleden kunnen een gesprek met de behandelende artsen aanvragen via het onthaal van de afdeling.

Ontslag

Uw ontslag uit het ziekenhuis wordt vooraf met u besproken. Zo kunt u uw terugkeer naar huis voorbereiden. Als dat nodig is, kan de Sociale dienst bij uw ontslag worden betrokken.

Ontslag uit het ziekenhuis is mogelijk op elke dag van de week, en gebeurt meestal voor 14 uur.

Hebt u een hospitalisatieverzekering of moet u andere attesten in verband met uw opname laten invullen? Bezorg de nodige papieren dan bij de opname aan de verpleging, zodat alles tijdig kan worden ingevuld.

Contact

Tel. 09 332 20 54.
Op dat nummer kunt u ook terecht met vragen of problemen na uw ontslag.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 20-3-2017 17:01.