Multidisciplinaire samenwerking

Het verpleegkundige spreekuur 

De verpleegkundig consulenten organiseren het verpleegkundig spreekuur in de multidisciplinaire kliniek voor pelviene oncologie. Ze werken nauw samen met de artsen, psychologen en sociaal werkers om u en uw familie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. De verpleegkundig consulenten hebben veel ervaring met de begeleiding en de zorg voor patiënten met een gynaecologische kanker.

Lees meer over de organisatie en werking in de brochure 'Het verpleegkundig spreekuur - pelviene oncologie'.

Contact

Zit u met vragen of heeft u nood aan een ondersteunend gesprek met de verpleegkundig consulent? Dat kan telefonisch bij:

  • Katrien Devalez 09 332 09 97

Locatie: polikliniek Vrouwenkliniek - Ingang 71 (gebouw P4), gelijkvloers

U kan zich aanmelden bij de receptie. Bent u op het afgesproken tijdstip verhinderd, geef dan een seintje via tel. 09 332 37 98.

Chemotherapie

Als chemotherapie aangewezen is, wordt de patiënt doorverwezen naar de dienst Medische Oncologie. Na een gesprek over de chemotherapie en de bijwerkingen wordt een afspraak voor de behandeling ingepland.

Contact

Tel. 09 332 26 91
Locatie: Ingang 50 (gebouw B2), vierde verdieping.

Radiotherapie

Vooraf aan radiotherapie of bestraling vindt een verkennend gesprek plaats. Daarin worden ook de afspraken gemaakt om de te bestralen velden in te tekenen en voor de bestraling zelf. De bestraling loopt over enkele weken, maar duurt slechts enkele minuten per sessie.

Contact

Tel. 09 332 30 15 
Locatie: Ingang 98 (Radiotherapiepark (RTP)), gelijkvloers

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 17-9-2019 14:23.

Dienst contacteren

09 332 37 83

Locatie

Ingang 71 (gebouw P4)

Route 728