Hoe verneemt u het uur van opname?

Chirurgisch dagcentrum wachtruimteHet CDZ streeft ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Daarom contacteert een medewerker van het CDZ u om het precieze tijdstip van opname door te geven. Dat gebeurt op de werkdag die voorafgaat aan de dag van opname. Als u op maandag opgenomen wordt, bellen we u op vrijdag.

Daarom is het belangrijk dat wij uw correct telefoonnummer of gsm-nummer hebben. Voor alle zekerheid kan u het nummer waarop we u kunnen bereiken, mailen naar chir.dagziekenhuis@uzgent.be. Werd u niet door ons gecontacteerd, neem dan de dag vóór uw opname zelf contact met ons op (vanaf 16 uur).

Als een andere patiënt onverwachts niet, of te laat, komt opdagen, kan u vroeger geopereerd worden. Daarom houdt het afgesproken uur een zekere reserve in. Aangezien we speelruimte inbouwen om verschuivingen in de operatieplanning op te vangen, moet u rekening houden met een wachttijd van gemiddeld twee uur na aanmelding in het Chirurgisch dagziekenhuis (cf. wachttijden op een luchthaven).

Verwittig ons steeds als u door omstandigheden (bv. ziekte) niet kan komen of vertraging oploopt (bv. door een file). U kan het Chirurgisch dagziekenhuis overdag contacteren op tel. 09 332 53 84.

 

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-10-2018 18:36.

Dienst contacteren

09 332 53 84

Locatie

Ingang 56 (gebouw B2)

Route 560