​Centrum voor neurofysiologische monitoring - Hospitalisatie

Een verblijf in het Centrum voor neurofysiologische monitoring start meestal met een raadpleging in de polikliniek. Afhankelijk van de aard van de vermoede aandoening kan na deze consultatie een onderzoek op het CNM vastgelegd worden.

Inschrijving

De dag van de opname gaat u naar het onthaal van ingang 12 (gebouw K12), gelijkvloers. Daar wordt u ingeschreven.

Wat brengt u mee?

  • Identiteitskaart
  • Hospitalisatie- en verzekeringspapieren (indien van toepassing)

Na de inschrijving gaat u naar het CNM op de 10de verdieping van ingang 12 (gebouw K12)(op het einde van de centrale gang rechts), route 1492.

Op de afdeling

Een verpleegkundige van het centrum brengt u naar uw kamer.

Tijdens uw verblijf kan u op uw kamer televisie kijken en kan u internettoegang krijgen.

Het is verboden te roken in het ziekenhuis, en dus ook op uw kamer. U brengt hiermee niet alleen uzelf maar ook andere patiënten in gevaar. Als u vermoedt dat u het moeilijk zal hebben om tijdens de opname niet te roken, raden wij u aan dit op voorhand te bespreken met uw (huis)arts.

Tijdens uw verblijf blijven de elektroden voor registratie van de hersenactiviteit op uw hoofd. Het bevestigingsproduct kan soms wat jeuk veroorzaken. Soms kan een elektrode loskomen. Als u dit opmerkt, kan u dit aan de verpleegkundige melden zodat de elektrode zo snel mogelijk weer kan worden vastgekleefd. De verpleegkundigen houden de kwaliteit van het EEG-signaal continu in het oog en zullen dan ook op geregelde tijdstippen bij u langskomen om extra gel in de elektroden te spuiten of elektroden te herkleven.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-10-2018 18:37.

Locatie

Ingang 12 (gebouw K12B)

Route 1492