Slideshow: in de kijker


Lees meer


Lees meer

​Advies verschilt per arts?

Vaak gaat wie samen reist (gezin of groep) afzonderlijk op consultatie en daarom niet bij dezelfde arts. Het advies kan dan ook enigszins verschillen. Reisadvies geven is vaak risico's afwegen (in functie van vroegere ziekten) en het advies hangt af van de informatie die de reiziger de arts geeft (bv. het veranderende voorkomen van bepaalde infectieziekten in bepaalde gebieden). De arts bespreekt met elke reiziger of een vaccin al dan niet wordt gegeven, malariapreventie aangewezen of nodig is en welk product het meest geschikt is. Dat advies op maat kan bijgevolg verschillen.

Advies stroomlijnen

De medewerkers van de reisraadpleging zijn uiteraard begaan met uw veiligheid op reis en beantwoorden graag uw vragen over advies dat verschilt van arts tot arts. Ze streven ernaar om de kwaliteit van het advies voortdurend te verbeteren. Als u verschillend advies opmerkt en meldt, kunnen we onze dienstverlening blijven aanscherpen.

Wij nodigen u dan ook uit om bij verschillend advies contact op te nemen met onze dienst. Onze medewerkers zullen erover overleggen, het advies stroomlijnen en u nadien goed informeren.   

U kan ons bereiken via algemene.inwendige@uzgent.be

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 11-2-2016 10:06.

Locatie

Ingang 69 (P2)

Route 690