U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Patiënten > Afspraak maken

Afspraak maken

U wil een afspraak maken bij een medische dienst? Dat kan online, telefonisch of aan het onthaal van de betrokken dienst.​ Voor alle onderzoeken en voor sommige raadplegingen hebt u wel een schriftelijke verwijsbrief van uw arts nodig.

Online afspraak

Patiënten van wie de gegevens bekend zijn bij het onthaal, kunnen online hun afspraken beheren. De toepassing is voorlopig enkel toegankelijk voor patiënten met de Belgische nationaliteit.

Let wel: plaats eerst uw eID voor u op onderstaande link klikt om een afspraak te maken, gebruik bij voorkeur Google Chrome. Indien u Internet Explorer gebruikt moet dit minstens versie 11 zijn.

Wilt u meer weten over afspraken online beheren? Raadpleeg de veelgestelde vragen.

Afspraak per telefoon

Op de webpagina’s van de medische diensten vindt u alle contactgegevens terug.

Een afspraak annuleren

Kan u een geplande afspraak niet nakomen? Geef het zeker door aan de betrokken dienst zodat andere patiënten kunnen worden geholpen. Ook dat kan online, telefonisch of aan het onthaal van de betrokken dienst.

Let wel: plaats eerst uw eID voor u op bovenstaande link klikt om uw afspraak te annuleren.

Aanmelden en inschrijven

Op de dag van uw raadpleging of opname komt u een halfuur voor het afgesproken tijdstip naar de aanmeldzuilen van ingang 50 (route 500), ingang 12 (route 1202) of ingang 10 (voor het Kinderziekenhuis). Daar kunt u zich eenvoudig aanmelden en inschrijven met uw elektronische identiteitskaart (eID).

Wat betaalt u?

Hoe en wat u betaalt voor een raadpleging leest u onder de uitgebreide betalingsinfo.

 

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 14-5-2018 16:24.