​Dagopname Chirurgisch dagziekenhuis

Komt u voor een dagopname in het Chirurgisch dagziekenhuis, dan mag u meestal rechtstreeks naar de afdeling gaan. Moet u zich aan een ander onthaal aanmelden, dan wordt u daar telefonisch van verwittigd. U vindt het chirurgisch dagziekenhuis via ingang 50, route 560.

Er is een park-and-ridezone aan ingang 50 waar u voor de duur van het inschrijven gebruik van kan maken. Nadien moet u of uw begeleider de wagen wel meteen in het centrale parkeergebouw (toegankelijk voor wagens tot 2,10 meter hoog) of op een van de andere parkeerterreinen parkeren.

Via ingang 50 neemt u de lift naar de 6de verdieping. Bij het verlaten van de lift komt u terecht aan de onthaalbalie waar u administratief ingeschreven wordt en vervolgens toevertrouwd wordt aan een verpleegkundige van de afdeling.

Voor een goede werking van de dienst en een optimale dienstverlening is het belangrijk dat u op tijd naar het ziekenhuis komt. De medewerkers van het Chirurgisch dagziekenhuis helpen u met de administratie en geven u alle nodige informatie.

Nadat de administratie afgehandeld is, neemt u plaats in de wachtzaal. Patiënten die gekozen hebben voor een eenpersoonskamer, worden onmiddellijk naar hun kamer begeleid. De verpleegkundige zorgt voor de verdere voorbereiding en geeft u meer uitleg. Voor uw kind is in de wachtruimte speelgoed voorzien. Dit maakt het wachten voor u en uw kind een stuk aangenamer.

Let wel: Het tijdstip van een ingreep kan door onvoorziene omstandigheden wijzigen. Daardoor kan de wachttijd tussen opname en ingreep veranderen. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-11-2017 11:35.