Slideshow: in de kijker


De CoZo-app is beschikbaar via de Google en Apple Store.

Lees meer


Het UZ Gent en de UGent zullen de referentiecentra daarbij begeleiden.

Lees meer


Het UZ Gent is vlot bereikbaar. Op de campus maakt een routesysteem u wegwijs.

Lees meer

U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Bezoekers > Logeren

​​​​Logeermogelijkheid voor familie

Verblijf op patiëntenkamer

Je contacteert het best de hoofdverpleegkundige om de mogelijkheden voor verblijf op de patiëntenkamer te bespreken. Dat kan evenwel niet op elke afdeling. De kostprijs voor een overnachting met ontbijt op de patiëntenkamer bedraagt 30,13 euro per persoon. Kies je voor ontbijt in de cafetaria, dan is de prijs voor een overnachting 27,80 euro. Als een familielid op de kamer blijft overnachten, wordt de kamer als eenpersoonskamer aangerekend. Ontbijten kan op weekdagen enkel in de cafetaria's op het gelijkvloers van ingang 50 (gebouw K1) vanaf 7u30. In het weekend kan men in de cafetaria van ingang 12 (gebouw K12) ontbijten vanaf 8u.

Logeermogelijkheden in de omgeving van het ziekenhuisluchtfoto campus

Familieleden van patiënten die in het UZ Gent zijn opgenomen, hebben tal van mogelijkheden om te overnachten in de stad Gent. Ook in de onmiddellijke omgeving van het ziekenhuis zijn een aantal hotels en gastenkamers (bed and breakfast). Er is een grote verscheidenheid op het vlak van comfort, tarieven, parkeermogelijkheden en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers.

Sommige hotels bieden patiënten en familieleden van patiënten speciale prijzen aan. Vermeld dus duidelijk bij reservatie dat je UZ Gent-patiënt of familielid van een patiënt bent.

Aan de centrale infopunten Inkominfo+ liggen brochures met gedetailleerde informatie. U vindt de informatie ook op de pagina 'Logeren in Gent' of in de onderstaande brochures. 

Brochures:

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 22-5-2017 10:51.