U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Bezoekers > Eten en drinken

​​​Eten en drinken

Restaurant

Het restaurant voor bezoekers, patiënten, personeel en studenten vindt u op de eerste verdieping van ingang 8, het rode bakstenen gebouw links van ingang 12. Er is een lift voor wie minder goed te been is.

restaurantElke middag hebt u keuze uit twee dagschotels, een grillmenu, een vegetarisch menu, koude schotels en desserten. De prijzen staan in het restaurant aangeduid.

Op doktersvoorschrift kunt u voor het middagmaal een dieetmaaltijd krijgen aan bezoekerstarief, aan te vragen via de voedingsadministratie op tel. 09 332 25 91 of voedingsadministratie.uzgent@sodexo-be.com.

Openingstijden

Het restaurant is op weekdagen open van 11 tot 14.30 uur. Maaltijden worden geserveerd tot 14.15 uur. In het weekend en op feestdagen is het restaurant gesloten.

 

Cafetaria's

Het ziekenhuis heeft twee cafetaria's: aan ingang 50 en ingang 12, telkens op het gelijkvloers.

De cafetaria van ingang 50 is open van 7.30 tot 17.00 uur, in het weekend gesloten.
De cafetaria van ingang 12 is open van 8.30 tot 18.30 uur. In het weekend van 8 tot 18.30 uur.

U kunt er kiezen uit brood en beleg (afzonderlijk te koop), koffiekoeken, brasseriegerechten (vol-au-vent met frietjes, balletjes in tomatensaus, spaghetti bolognaise ...), koude schotels, slaatjes, desserts en patisserie. Om 14.30 uur, na sluiting van de foodshops, wordt het aanbod aan koude schotels en broodjes om mee te nemen verder verkocht in de cafetaria.

Foodshops

Het ziekenhuis heeft twee foodshops: Foodshopsop het gelijkvloers van ingang 50 en ingang 12.

De foodshop van ingang 50 is tijdelijk gesloten. De foodshop van ingang 12 is open van 7.30 tot 14.30 uur.

U kunt er elke weekdag terecht voor een ontbijt, een middagmaal of tussendoortjes om mee te nemen (koffiekoeken, broodjes, salades, koude schotels, exotische wraps, soep, zuivelproducten, fruitsalades, gebak ...).

Drank- en versnaperingsautomaten

Er staan automaten in elk kliniekgebouw.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 2-1-2018 10:44.