U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Actueel > Nieuws

2017 in woord en beeld: blik terug met het jaaroverzicht van het UZ Gent

24-5-2018

2017 was een bijzonder jaar voor het UZ Gent. Na 30 jaar ging het ziekenhuis opnieuw onder dak bij zijn alma mater de UGent. Welke opportuniteiten die re-integratie biedt, leest u in het jaaroverzicht.

Innovatief en kwaliteitsvol

Innoveren zit het UZ Gent in de genen: innovaties uit het lab brengen we naar de patiënt. In ons jaaroverzicht blikken we terug op enkele markante verwezenlijkingen uit 2017. Ontdek welke initiatieven we hebben genomen om de toon te blijven zetten in geavanceerde, hoogtechnologische zorg, en hoe we de kwaliteit van de zorg opnieuw hebben onderstreept.

 

Warm en zorgzaam

Behalve innovatief en kwaliteitsvol, wil het UZ Gent ook warm en zorgzaam zijn – voor de patiënten en voor de medewerkers. De stem van de patiënt weerklinkt steeds luider in de zorg. Het ziekenhuis levert heel wat inspanningen om nog beter te luisteren naar de noden en wensen van de patiënt. We blikken er graag op terug.

En we kijken ook vooruit: welke toekomst is weggelegd voor het UZ Gent in het veranderende ziekenhuislandschap? U leest er meer over op jaaroverzicht.uzgent.be.