U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Actueel > Nieuws

Johan Boskamp overhandigt tafel en stoelen WK-talkshow Diabo aan Kinderkankerfonds

24-9-2014

Tijdens het WK Voetbal schoof heel wat bekend volk aan bij Karl Vannieuwkerke om de wedstrijden te analyseren. De ronde witte tafel met verlicht draaiplateau van de Belgische meubelfabrikant Joli vormde het decor voor de talkshow Diabo. Johan Boskamp stak er als vaste gast graag de benen onder.  

Johan Boskamp en CyrielNiet alleen bij Diabo weerklonken supporterskreten. Ook de patiëntjes van de Kinderkankerafdeling van het UZ Gent toonden zich fervente fans van de Rode Duivels. Geen betere eindbestemming dus voor de tafel en stoelen dan de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. De patiëntjes van de afdeling kregen 50 Brazuca-ballen waarmee tijdens het WK werd gespeeld uit handen van Johan Boskamp.

Het Kinderkankerfonds en het UZ Gent bedanken John Ghekiere, CEO van Ghekiere Industries, fabrikant van Joli, en Johan Boskamp voor de schenking en het mooie gebaar.   

​Johan Boskamp en Cyriel

Boskamp op 5K12D.jpg
Vlnr: Jo De Porre, hoofdverpleegkundige kinderkankerafdeling - John Ghekiere, CEO van Ghekiere Industries - Johan Boskamp - prof. dr. Yves Benoit, hoofd kinderkankerafdeling