U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Actueel > Agenda

Kankercongres | Kanker, van onderzoek tot hoop

Tijdstip

28 november 2020 van 9 tot 12.30 uur

Doelgroep

Brede publiek

Locatie

Online

Contactpersoon

www.kankercongres.com

Programma

​ Na het succes van vorige jaren wordt er opnieuw een congres rond kanker georganiseerd. Omwille van de coronacisis bieden we dit jaar echter geen fysiek event aan. Als veilig maar breed toegankelijk alternatief, organiseren we een korter, online event dat bovendien gratis is.

Bekende experten brengen een kort en helder overzicht van de stand van zaken rond kankeronderzoek, behandeling (focus op immunotherapie) en erfelijkheid in kanker. Je kan ook terecht met al je vragen in de parallelle ‘meet-the-expert’ sessies rond borstkanker, darmkanker, bloedkanker, en kankeronderzoek en klinische studies. Via live polls en een chatbox voor vragen van deelnemers verzekeren we een interactief en laagdrempelig event.

En dit alles in een professionele setting (live streaming vanuit een studio) en met technische ondersteuning om het event vlekkeloos te laten verlopen.

Georganiseerd door CRIG en het Kankercentrum UZ Gent, de stichting ‘Beautiful after Breast Cancer’, de stichting ‘vzw Stop Darmkanker’ en het Centrum voor Oncologisch Onderzoek (UAntwerpen).

Praktisch

Meer info en inschrijven: kankercongres.com.