Slideshow: in de kijker
Chirurgisch dagziekenhuis​ voor kinderen

In overleg met uw behandelende arts werd afgesproken dat uw kind een behandeling zal ondergaan in het Chirurgisch dagziekenhuis van het UZ Gent. Die behandeling gebeurt in het dagziekenhuis, zodat uw kind niet langer dan nodig van huis weg moet.

Een behandeling in het dagziekenhuis betekent dat uw kind doorgaans in de loop van de ochtend wordt opgenomen. Al in de namiddag of vooravond mag uw kind onder begeleiding terug naar huis. Dat kan natuurlijk alleen op voorwaarde dat een verdere opname in het ziekenhuis niet nodig blijkt. U zult bij ontslag ook een aantal raadgevingen meekrijgen. Hou daar zeker rekening mee.

Deze webpagina’s maken u wegwijs in het Chirurgisch dagziekenhuis van het UZ Gent. U vindt hier ook de contactgegevens van de hoofdverpleegkundige en andere medewerkers van de dienst. Aarzel niet om hen te contacteren als u vragen hebt. De artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van het Chirurgisch dagziekenhuis doen al het mogelijke om het verblijf van uw kind goed en aangenaam te laten verlopen.

Het medisch en verpleegkundig team

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 11-2-2016 10:14.

Dienst contacteren >

09 332 53 84

Locatie >

Ingang 56 (gebouw B2)

Route 560

Aanbevolen Info >