Slideshow: in de kijker


Het project Gerodent van het UZ Gent trekt sinds 2010 naar woonzorgcentra en verleent er curatieve en preventieve mondzorg.

Lees meer


De Warmste Week nadert. Dat merkt u onder meer aan de verschillende acties die in het UZ Gent lopen.

Lees meer


Het UZ Gent is vlot bereikbaar. Op de campus maakt een routesysteem u wegwijs.

Lees meer

Orthopedie en Traumatologie 

De dienst Orthopedie en Traumatologie verhuist eind september naar ingang 74 (gebouw P6).

Komt u op raadpleging, gelieve u dan een halfuur vooraf in te schrijven aan de aanmeldzuilen bij ingang 50 (gebouw K1-K2). Vervolgens gaat u binnendoor naar de onthaalbalie van het atrium tussen P5 en P6 via routenummer 740.

Voorstelling

De dienst Orthopedie en Traumatologie van het UZ Gent houdt zich bezig met zowel de opvang, diagnostiek en behandeling als met de verzorging van ziekten en letsels van het bewegingsapparaat. Paramedici, verpleegkundigen, kinesitherapeuten en ergotherapeuten werken samen om de patiënten te begeleiden en de letsels te behandelen.
De dienst ontwikkelt nieuwe speerpunttherapieën op het gebied van locomotorische afwijkingen, prothesiologie en implantaten.

Missie

De dienst Orthopedie en Traumatologie wil diagnose, behandeling en verzorging bieden aan volwassenen en kinderen die beperkt zijn in het optimaal gebruik van hun bewegingsstelsel.
Daarbij wordt gestreefd naar hun maximale reïntegratie in de maatschappij, rekening houdend met persoonlijke factoren en omgevingsfactoren, en een maximale remming van degeneratieve processen.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 24-8-2016 12:02.

Dienst contacteren >

09 332 22 51

Afspraak maken >

09 332 22 51

Locatie >

Ingang 74 (gebouw P5-P6)

Route 740

Team >

Aanbevolen Info >