Slideshow: in de kijker


Het avondsymposium ‘Patiëntenparticipatie! (On)gelimiteerd?’ vindt plaats op 23 november vanaf 18 uur.

Lees meer


Slachtoffers kunnen voortaan dag en nacht terecht in het Zorgcentrum na Seksueel Geweld.

Lees meer


Het UZ Gent is vlot bereikbaar. Op de campus maakt een routesysteem u wegwijs.

Lees meer

Sport in het UZ Gent

Beste sportievelingen

Al jaren maak ik deel uit van de Sportraad van het UZ Gent. Het is voor mij dan ook een eer en een waar plezier om jullie nieuwe voorzitter te zijn.

Bij de start van dit nieuwe sportjaar wil ik onze vorige voorzitter, professor Guy Vanderstraeten, van harte bedanken. Hij heeft deze Sportraad uitgebouwd tot een goed gestructureerde, succesvolle 'sportclub'. Als nieuwe voorzitter streef ik ernaar om ons sportaanbod verder op de kaart te blijven zetten in het ziekenhuis.

Sporten op het werk heeft een bijzondere meerwaarde: het is niet alleen een gezonde vorm van ontspanning, sport draagt ook bij tot een betere fysieke paraatheid en helpt om onze sociale horizon te verruimen.

Het UZ Gent biedt een ruime en diverse keuze aan sportactiviteiten. Daar slagen we enkel in dankzij de tomeloze inzet van een kleine groep gedreven vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel in voor de Sportraad. Ook in de toekomst blijven we streven naar een mooi aanbod van sportactiviteiten - van de klassieke tot de eerder alternatievere vormen - zodat een zo breed mogelijk publiek zich aangesproken voelt.

Sportieve groeten
Prof. dr. Erik Van Laecke

 
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 16-3-2017 14:37.