Slideshow: in de kijker


Het project Gerodent van het UZ Gent trekt sinds 2010 naar woonzorgcentra en verleent er curatieve en preventieve mondzorg.

Lees meer


Het UZ Gent is vlot bereikbaar. Op de campus maakt een routesysteem u wegwijs.

Lees meer

U bent hier: Skip Navigation LinksUZ Gent > Home > Agenda

Eerste Gentse Levensloop ten voordele van de Stichting tegen Kanker

Tijdstip:

22 april 2017 08u00 - 23 april 2017 17u00

Doelgroep:

Iedereen

Locatie:

Blaarmeersen Gent

Contact persoon:

levensloopgent@gmail.com

Programma:

Wat is Levensloop?
Het idee komt uit Amerika en heeft op korte tijd de wereld veroverd. Teams schrijven zich in om de klok rond te bewegen tegen kanker. In Gent vindt het evenement plaats in de Blaarmeersen. U kunt er lopen of wandelen, en elk team heeft de hele tijd minstens één teamlid op het parcours. Snelheid en tijd doen niet ter zake, enkel deelnemen is belangrijk! Er is ook randanimatie voorzien voor jong en oud.

De teams proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen: dankzij het inschrijvingsgeld van 10 euro per teamlid, maar ook door sponsoring of benefietactiviteiten tijdens het evenement.

Levensloop en het UZ Gent​

Levensloop wordt georganiseerd ten voordele van de Stichting tegen Kanker. De stichting financiert wetenschappelijk onderzoek, o.a. in het UZ Gent, biedt sociale hulp en steun aan patiënten en hun naasten en zet in op de preventie van kanker.

Vier UZ-medewerkers maken deel uit van het organisatiecomité van Levensloop: Miriam De Coen (dienst Patiëntenbegeleiding), Hugo Debosschere (dienst Infrastructuur), Marie-Christine Dhoore (verpleegkundige oncologie) en Heleen Mens (longfunctielabo).

Deelnemers gezocht!

Teams: schrijf je samen met je vereniging, collega's, vrienden en familie in of sluit je aan bij een bestaand team (voor meer informatie: teams.levensloopgent@gmail.com)

Vrijwilligers: help een handje voor, tijdens en/of na het evenement (voor meer informatie: vrijwilligers.levensloopgent@gmail.com)

Vechters: wie de strijd tegen kanker voert of de ziekte al heeft overwonnen, wordt verwend en in de bloemetjes gezet (voor meer informatie: vechters.levensloopgent@gmail.com)

Registreren

Wie wil deelnemen, moet zich via de website registreren.
Met vragen kunt u terecht op levensloopgent@gmail.com.

Meer weten?